Körfez Belediyesi'nde Zabitalara Egitim

Kurum içi egitimlerine araliksiz olarak devam eden Körfez Belediyesi, son olarak zabita müdürlügüne bagli personellere kanun ve yönetmelikler konusunda egitim programi düzenledi.

Körfez Belediyesi'nde Zabitalara Egitim
Körfez Belediyesi kurum içi egitimlerini sürdürüyor. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Zabita Sube Müdürü Faruk Tari tarafinda verilen egitim, Körfez Belediyesi meclis salonunda gerçeklestirildi.

Düzenlenen egitimde zabita personellerine uygulanmasi gereken kanunlari, tebligat kanunu, zabita yönetmeligi, mevzuat kanunu gibi birçok hususu anlatildi. Zabita personeline yönelik verilen egitimde, birçok konuyu ele alan Zabita Sube Müdürü Faruk Tari, zabitanin görev sorumluluklarina da degindi. Belediye zabita yönetmeligi, kabahatler kanunu, mevzuat kanunu, tebligat kanunu, zabita yönetmeligi, görev hak ve ödevler gibi konular da bilgiler verildi.

Zabitanin görevleri konusunda gerekli ayrintilara deginen Zabita Sube Müdürü Faruk Tari, egitim sürecinde kullandigi görsel ve kisa filmlerle de görevli personele bilgiler aktariminda bulundu.
Kaynak: İHA