Sevgilinin Yüzünü Güldüren Kampanya

Bursa’da 124 mobilya magazasi bulunun Wobilimoda Mobilya AVM, Sevgililer Günü kampanyasi ile sevgililerin yüzünü güldürecek.

Sevgilinin Yüzünü Güldüren Kampanya
Sevgililer Günü’nde kimi sevdigine çiçek, kimi bir hediye almanin planlarini yaparken, firmalar ise bir birinden farkli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Bursa’nin Inegöl ilçesindeki 124 mobilya magazasinin bulundugu Wobilimoda Mobilya AVM ise, sevgililerin yüzünü güldürecek kampanyaya imza atti. 14 Subat ile 29 Subat tarihleri arasinda mobilya magazasindan alinacak herhangi bir ürün ile ücretsiz olarak nakliye ve montaji hizmeti saglanacak.

Bunun haricinde firmalarin da farkli farkli kampanyalar yaptigini hatirlatan Wobilimoda Mobilya AVM Yönetim Kurulu Baskani Sedat Besiktepe, “14 Subat Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya baslattik. Tüm müsterilerimiz, ücretsiz nakliye ve kurulum hizmetinden sadece 1 gün degil, subat ayinin sonuna kadar faydalanabilecek. Ayrica, buraya gelen misafirlerimize birbirinden farkli avantajli fiyatlar firmalarimiz tarafindan saglaniyor. 120 bin metrekare kapali alanda, 124 üretici firmayla, üreticiden tüketiciye aracisiz hizmet veren bir AVM’yiz” dedi.

“Tüketicinin yanindayiz”

Bursa’nin Inegöl ilçesinden 96 ülkeye ihracat yapan, üretimin yüzde 42’sini karsilayan, 8 bin 200 sektör çalisaniyla birlikte mobilya üretiminin merkezi olma yolunda olduklarini belirten Besiktepe, “ 365 gün mobilya fuari konseptinde tasarlanan AVM’miz, cazip fiyatlar ve 100’lerce ürün seçenekleriyle hem toptanciya hem de perakendeciye hitap etmektedir. Birinci önceligimiz, müsteri memnuniyetimizdir. Tüketici haklarina bagli ve saygili olarak hizmet vermekteyiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA