Cumhur Ittifaki Pamukkale Adayi Pekdemir; 'Sivil Toplum Kuruluslarimizla Omuz Omuza Çalisacagiz'

DENIZLI – Cumhur Ittifaki’nin AK Partili Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, esnaf ziyaretlerine tüm hiziyla devam ediyor. Vatandaslarin Pekdemir’e olan ilgisi her geçen gün artarken, toplumun farkli kesimlerinden destek mesajlari gelmeye devam ediyor.

Cumhur Ittifaki Pamukkale Adayi Pekdemir; 'Sivil Toplum Kuruluslarimizla Omuz Omuza Çalisacagiz'


Cumhur Ittifaki AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, ilçenin farkli semtlerinde gerçeklestirdigi ziyaret ve temaslar kapsaminda Kayalik Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaslarla bulustu. Gün boyu devam eden ziyaret turu esnaflarin sicak karsilamasina sahne olurken, Pamukkale’nin AK Parti belediyeciligiyle yönetilmesinden dolayi memnun olduklarini ifade eden esnaflar, Baskan Aday Pekdemir’e destek mesajlarini iletti.

Gerçeklestirdigi ziyaretlerde çocuk ve gençlere ayri bir ilgi gösteren AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, mahalledeki çocuklara çesitli hediyeler vererek yüzlerini güldürdü. Çocuk ve gençlerin Pekdemir’e gösterdikleri sevgi ise yürekleri isitti. Pamukkale’yi gelecek nesillerden emanet aldiklarinin altini çizen Baskan Adayi Halil Pekdemir, “Çocuklarimiz ve gençlerimiz bizim göz bebegimiz. Tüm hizmetlerimizi öncelikle onlari gözeterek hayata geçirecegiz. Onlardan emanet aldigimiz ilçemizi çok daha yüksek noktalara tasiyarak, en güzel sekilde onlara teslim edecegiz” dedi.



Kayalik Caddesi’ndeki ziyaretleri çerçevesinde Denizli Ticaret Borsasi’ni da ziyaret eden AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, borsa çalisanlari ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Tüm personelle bire bir görüsen Pekdemir, talep ve önerileri titizlikle dinledi. Denizli Ticaret Borsasi Baskani Ibrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu üyelerinin agirladigi Baskan Adayi Halil Pekdemir’in Pamukkale için kiymetli bir baskan adayi oldugunu ifade eden Borsa Baskani Tefenlili, “Kiymetli Halil Pekdemir kardesimiz uzun yillardir bizim yol arkadasimiz. Kendisi sehrimizin köklü esnaf ve tacirlerinden biri. Sehrimizin dinamiklerini yakindan taniyor” dedi.



Baskan Adayi Halil Pekdemir ise nazik kabulleri dolayisiyla Denizli Ticaret Borsasi Baskani Ibrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu üyelerine tesekkür ederek, “Bugüne kadar sehrimize hizmet etme noktasinda farkli alanlarda el ele vererek çalisma gayret ettik. Insallah 1 Nisan’dan sonra da Pamukkalemize tüm sivil toplum kuruluslariyla birlikte, omuz omuza hizmet edecegiz. Ilçemizi daha da ileriye tasimak için farkli görüsleri önemli birer firsat olarak görüyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA