Bursa'da Market Sahibini Biçaklayan 3 Sahistan Biri Tutuklandi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde market sahibini biçakla agir yaralayan 3 sahistan 1’i tutuklandi.

Bursa'da Market Sahibini Biçaklayan 3 Sahistan Biri Tutuklandi
Olay, dün saat 19.00 siralarinda Kemalpasa Mahallesi Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde faaliyet gösteren markette meydana geldi. Market sahibi ve eski polis memuru Emrah Özbudak (30), iddiaya göre 5 saat önce sokakta yüksek sesle konusan 3 genci sessiz olmalari konusunda uyardi. Öfkelenen T.Y. (14), agabeyi Y.Y. (15) ve arkadasi O.B.A. (16) saat 19.00 siralarinda marketi basip isletme sahibine sopa ve biçakla saldirdi. Kavga sirasinda gençlerden T.Y. elindeki biçakla Emrah Özbudak’i karnindan 3 kez biçakla yaraladi. Market sahibi kanlar içinde yere yigildi. Saldirganlar kaçarken polis ekiplerince kiskivrak yakalandi.

Yarali olay yerine sevk edilen Ambulansla Inegöl Devlet Hastanesine kaldirildi. Saglik durumu ciddiyetini koruyan Özbudak, Ambulasla Bursa Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma hastanesine sevk edildi.

Olaya karisan süpheliler T.Y. (14), agabeyi Y.Y. (15) ve arkadasi O.B.A. (16) sorgulamanin ardindan Adliyeye sevk edildi.

Süpheli T.Y. ifadesinde, "Bana kötü sözler söyleyip uzaklastirdi. Bende durumu agabeyime anlattim. Agabeyim ve arkadasim ile birlikte markete gittik. Konusma sirasinda tartistik. Tartisma kavgaya dönüstü. Kavgada arkadasimi ve agabeyimi darp ediyordu. Bende korumak için biçakladim" dedigi ögrenildi.

Sahislardan T.Y. tutuklanirken diger iki sahis adli kontrol sartiyla serbest kaldi.
Kaynak: İHA