CHP'nin Gemlik, Mudanya Ve Nilüfer Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi’nin aldigi kararla Bursa’da Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinin belediye baskan adayi belli oldu.

Bursa’da CHP’nin Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçe belediye baskan adaylari Parti Meclisi toplantisinin ardindan açiklandi. Gemlik ilçesinde Sükrü Deviren, Mudanya ilçesinde Deniz Dalgiç ve Nilüfer ilçesinde Sadi Özdemir belediye baskan adayi oldu.

Üç ismin adayliginin açiklanmasinin ardindan bir açiklama yapan CHP Bursa Il Baskani Nihat Yesiltas, “Parti Meclisimizin Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerimizde belediye baskan adayligi için açikladigi isimler partimize ve Bursa’miza hayirli olsun. Bugün PM’den çikan isimlerle birlikte Bursa’da 17 ilçemizin belediye baskan adayi belli oldu. CHP’li Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerimizde bundan önce oldugu gibi bundan sonra da sosyal belediyecilik uygulamalariyla, dogru hizmetlerle vatandaslarimizi gülümsetmeye devam edecegiz. Artik 17 ilçemizde birlikte çok çalisarak sahada olma zamani. Adaylarimiz heyecanli ve kazanmaya odaklanmis durumdalar. Bundan sonra her adimi birlikte atarak, adaylarimiz ve örgütlerimizle Bursalilara bekledikleri zaferi yasatacagiz. Bursa’da Büyüksehir’i ve tüm ilçe belediyelerini kazanarak kentimizin tamaminda hizmet verecegiz. Hep söyledigimiz gibi biz çok çalisacagiz, kazanan Bursa olacak. 31 Mart aksami tarihi bir zafer kazanmak için sahada olmaya, vatandaslarimiza sosyal, halkçi belediyeciligi anlatmaya devam ediyoruz. Büyüksehir Belediye Baskan Adayimiz Mustafa Bozbey, ilçe belediye baskan adaylarimiz ve örgütümüzle bir arada 31 Mart’tan itibaren Bursa’mizi sosyal belediyecilik ile gülümsetecegiz” dedi.

Kaynak: İHA