Oyacali 200'E Yakin Kadin Gölbasi Turu Yapti

Ankara’nin Gölbasi Belediyesi organizasyonunda Oyaca’da ikamet eden 200’e yakin kadin, Tulumtas Magarasi’ni gezdi. Daha sonra Nostaljik Tramvay’a binen kadinlar, geziyi tekne turuyla tamamladi. Gölbasi Belediye Baskani Ramazan ve esi Yesim Simsek kadinlarla yemek programinda bir araya geldi.

Oyacali 200'E Yakin Kadin Gölbasi Turu Yapti
Gölbasi Belediyesi, Baskan Ramazan Simsek yönetiminde yediden yetmise tüm Gölbasililar için kültür ve sosyal aktivite çalismalarina devam ediyor. Birbirinden farkli etkinliklerle Gölbasililarin sosyallesmesine katki saglayan Gölbasi Belediyesi, Oyacali kadinlara Gölbasi turu yaptirdi.

200’e yakin kadin, 1992 yilinda Ankara Çevre Yolu insasi için isletilen tas ocagindaki çalismalar sirasinda kesfedilen Gölbasi Belediyesi’nin yaptigi titiz çalismalar sonucunda turizme kazandirilan Tulumtas Magarasi’ni gezdi. Doga harikasi magarayi gezen kadinlar hayranliklarini gizleyemedi.

Tulumtas Magarasi’ndan sonra Gölbasi merkeze gelen kadinlar, Büyük Gölbasi Merkez Projesi kapsaminda Gölbasi’na kazandirilan, tamamen yesil enerji ile çalisan Nostaljik Tramvay’la ilçe turu yapti.

Atatürk Sahil Parki’na da inen kadinlar, tekne turuyla yesille mavinin bulustugu Mogan Gölü’nün essiz manzarasinin tadini çikardi.

Baskan Simsek’ten Oyaca’ya müjde

Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek ve esi Yesim Simsek, kadinlari daha sonra yemek programinda agirladi. Yemege, MHP Gölbasi Ilçe Baskani Musa Sahin, AK Parti Gölbasi Ilçe Baskani Selim Akceylan, Oyaca Dernek Baskani Erkan Dilmen katildi.

Baskan Simsek, programda yaptigi konusmada Oyaca’yla ilgili müjdelerini paylasirken “Oyacamiza söz verdigimiz gibi dogal gazini getirdik. Sorunlarinizi çözdük. Eksik olanlarimizi da tamamliyoruz. Oyaca’da bir tane personelimiz her zaman sizin hizmetinizde. Kültür merkezlerimizi yaptik. Asfaltinizi attik. Oyaca’daki sicak sulari çikartacagiz insallah hamamlar yapacagiz. O bölgede sosyal konut projelerini yapacagiz. Oyaca’yi eski hareketliligine kavusturacagiz. Hiç kimsenin hakkini yedirmiyoruz. Sayin Cumhurbaskanimizin ve Devlet Bahçeli beyin boynunu yere indirmeyecegiz.” diye konustu.

Program, toplu fotograf çekilmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA