Nazilli'nin Sanat Aski Salona Sigmadi

Nazilli Belediyesi Tiyatro Toplulugu’nun hazirladigi ve sanatseverlerin yogun ilgi gösterdigi Kasabanin Alileri adli tiyatro oyunu sahnelendi.

Nazilli'nin Sanat Aski Salona Sigmadi


Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenen oyunu 500’den fazla kisi izledi. Usta edebiyatçi Muzaffer Izgü’nun yazdigi ve Mukaddes Yüksel’in uyarlayip yönetmenligini yaptigi tiyatro oyununda, Nursen Osanç, Latif Akgün, Hülya Karakaya, Ali Ihsan Karakaya, Canan Çengelci, Yusuf Dirik, Atife Yesiltepe, Emre Girep, Sükran Arslan, Serkan Eker, Egehan Kozlarli Cihan Tarhan, Selin Yüksel ve Ferhat Çakir rol aldi.

Saatler öncesinden salonda yerini alan vatandaslar, komedi oyunundaki yöresel sarkilara da alkislari ile eslik etti. Ege yöresinin karakterlerinin canlandirildigi komedi oyununa yogun ilgi gösteren tüm hemserilerine tesekkür eden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; "Belediyemiz Tiyatro Toplulugunun tüm üyelerine ayri ayri tesekkür ediyorum. Büyük bir emekle, kendilerinden, ailelerinden fedakarlik yaparak bu güzel oyunu ortaya çikardilar. Izlerken büyük bir gurur duydum. Nazilli’mizden böylesine güzel bir oyun çikmasi bizler için mutluluk kaynagi. Her yil bizlerle bu güzel oyunlari bulusturan toplumumuza bir kez daha cani gönülden tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA