Beylikdüzü E-5'Te Kaza Sonrasi Can Pazari

Beylikdüzü Haramidere E-5 yan yolda yüksek hizla seyrettigi iddia edilen motosiklet sürücüsü, binek araca arkadan vurdu. Motosiklette agir yaralanan 2 kisi için yol ortasinda adeta can pazari yasanirken, vatandaslarin seferber oldugu anlar saniye saniye kaydedildi.

Beylikdüzü E-5'Te Kaza Sonrasi Can Pazari
Olay, dün saat 17.00 siralarinda E-5 Beylikdüzü Haramidere Kavsagi’nda yasandi. Avcilar istikametine seyir halinde olan Özgür Bulut yönetimdeki 34 BLT 082 plakali araca yüksek hizla gittigi iddia edilen 45 ALR 490 plakali motosiklet arkadan çarpti. Çarpmanin etkisi ile motosiklet sürücüsü H.Y. aracin arka camina çarpti çarpmanin etkisiyle cam kirildi. Motosiklet üzerinde bulunan diger kisi ise yola savruldu. Yasanan kaza sonrasi çevredeki vatandaslar yardima kostu. Yolda adeta can pazari kuruldu. Olay yerine kisa sürede gelen ilk ambulans agir yaralanan sürücü H.Y.’yi hastaneye kaldirdi. Diger yarali yolcu ise gelen diger ambulans ile hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kazaya karisan aracin sürücüsü Özgür Bulut yasananlari anlatarak, "Trafik yavasti arkadan bir silüet gördüm sonra pat diye bir ses geldi. Inince gördüm. Sonrasinda burada kizlar var onlar bana dedi ki ’Agabey çok hizli gidiyorlardi’ sonra ekipleri aradik geldiler" dedi.

Kaynak: İHA