Ak Parti Ardahan'da Belediye Baskan Adaylarini Tanitti

Cumhur Ittifaki’nin 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri için Ardahan’in 5 ilçe ve 1 beldesinden gösterdigi belediye baskan adaylari belli oldu.

Ak Parti Ardahan'da Belediye Baskan Adaylarini Tanitti
AK Parti Grup Baskanvekili Bahadir Yenisehirlioglu, Ardahan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Aday Tanitim Toplantisi’nda, belediye baskan adaylarinin kente, ilçelere ve beldelere hayirli olmasini diledi.

Yenisehiroglu, "Ardahan hizmet istiyorsa su koç gibi adami seçer. Biz zaten milletin disinda milletten farkli bir parti degiliz. AK Parti kuruldugu günden beri mayasini bu millet atti. Hamurunu bu millet yogurdu. Dokusunu bu millet dokudu. Biz milletin ta kendisiyiz. Bütün farkliliklarimizla, bütün renklerimizle memleketimize hizmet etmeyi kendimize siar bilmisiz. Zaten arzu ettigimiz neticeleri gerçeklestirmezsek 22 yildir iktidarda olabilir miyiz? Bu durum milletin gönlünde yer ettigimizin göstergesidir."

Emanet ettiklerimizi bile koruyamadilar diyen Yenisehirlioglu, "Istanbul’u çok yakindan bilen biriyim. Dünyanin en güzel metropollerinden biri inanilmaz derecede geriye gitti. Emanet ettiklerimizi bile koruyamadilar. Istanbul’u mahvettiler. Allah’in izniyle hem Istanbul’da hem Ardahan’da kazanacagiz. Yeter ki birlik beraberligimizi koruyalim" dedi.

Türkiye güçlü bir ülke ve mazlumlar için daha da güçlenmesi gerektigini söyleyen Yenisehirlioglu, sunlari kaydetti;

"Disaridan düsmanimiz çok bizim. Içeride de düsmanimiz çok. Tarih sahnesinde hep böyle olmustur. Biz bu milletin has evlatlari olarak dis güçlerin oyunlarini da, onlarin iç uzantilarini da, masalarinin oyunlarini da bozmayi her daim bildik. Birlik beraberligimizi gösterdik her daim. Omuz omuza verdik ve su Anadolu cografyasinda baska hiçbir yerde bizim gibi bir ülke yoktur. Dünyanin bir kösesinde mazlumun göz yasi akiyorsa, bir yetimin kani dökülüyorsa, bir zulüm söz konusu ise bu cografyanin sesi yer yüzüne yükseliyor. O nedenle Türkiye’nin daha güçlü olmasi lazim. Bu da birlik ve beraberligimizi korudugumuz taktirde olur. Türkiye’deki belediyeleri alip hizmet kervanimizi sürdürecegiz."
Kaynak: İHA