Uluçay Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiz AK Parti'mizin Kuruldugu Ilimiz Için Özel Bütçe Vereceklerini Söyledi'

AK Parti’li Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Hüseyin Ceylan Uluçay, diger partilerin adaylarinin kent için vaat ettigi projelerin belediye öz kaynaklari ile yapilmasinin mümkün olmadigini kaydederek, “Cumhurbaskanimizla bir araya gelerek kentimiz için özel bir destek bekledigimi söyledim. Kendisi de AK Parti’mizin kuruldugu ilimiz için özel bütçe vereceklerini ve özel yatirimlar için destek vereceklerini belirttiler” dedi.

Uluçay Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiz AK Parti'mizin Kuruldugu Ilimiz Için Özel Bütçe Vereceklerini Söyledi'
Uluçay seçim çalismalari çerçevesinde Kanlica Mahallesi’nde kahvehane ziyareti gerçeklestirdi. Uluçay burada yaptigi konusmada Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Afyonkarahisar için verecegi destegi duyurdu. Afyonkarahisar ile ilgili olarak Cumhurbaskani Erdogan’dan bizzat ricada bulundugu vurgusunda bulunan Uluçay, “Seçim beyannamesi tanitim toplantimizda Cumhurbaskanimizla bir araya gelerek Afyonkarahisar için özel bir destek bekledigimi söyledim. Kendisi de AK Parti’mizin kuruldugu Afyonkarahisar’imiz için özel bütçe vereceklerini ve özel yatirimlar için destek vereceklerini belirttiler. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü bazi adaylar vaat veriyorlar. Vaat vermek siyasetin dogasidir. Ancak sehrimizin bahsettigimiz projeler çok ciddi yatirim gerektiriyor. Bu noktada belirtmem gerekiyor ki sadece belediyenin öz kaynaklari ve kendi bütçesi ile bu projelerin gerçeklesmesi mümkün degil. Ben sizlerin her zaman oldugu gibi simdide en dogru karari vereceginize eminim. Mutlu sehrimizi birlikte insa etmek için bu yolu birlikte yürüyecegimize eminim. Sizlerle istisare etmek benim en hassas noktam. Benim için bu sehrin her bir ferdinin görüsü, düsüncesi basimin üstünde olacak. Sizlere de katilimlariniz ve samimiyetiniz için çok tesekkür ederim” dedi.

Uluçay’in gerçeklestirdigi ziyarete 24. ve 25. dönem AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Merkez Ilçe Baskani Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri eslik etti.
Kaynak: İHA