Bodrum, Emitt Turizm Fuari'nda Yerini Alacak

27. Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari EMITT, 6-9 Subat tarihleri arasinda Istanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçeklesirken Bodrum Ticaret Odasi (BODTO) ve Bodrum Belediyesi is birligi ile Bodrum standi kurulacak.

Bodrum, Emitt Turizm Fuari'nda Yerini Alacak


Dünyanin en büyük 5 turizm fuarindan biri olan EMITT’te Bodrum standi, 7 numarali holde yer alacak. Bodrum standi, fuar süresince turizm profesyonellerini agirlayacak. Fuar öncesinde açiklama yapan BODTO Yönetim Kurulu Baskani Mahmut Serdar Kocadon, “EMITT Fuarinda Bodrum Belediyemiz ile is birligi halinde kuracagimiz Bodrum stadimiz tüm firmalarimiza açiktir. Her yil oldugu gibi bu yil da standimizi rahat bir toplanti alani olarak planladik. Standimiza tüm üyelerimizi ve Bodrum severleri bekliyor, simdiden iyi fuarlar diliyorum” dedi.



"Baskan Kocadon’dan turizm yorumu"

Baskan Kocadon turizmcilerin Bodrum’un tanitim yüzü olduguna da vurgu yaparken konuyla ilgili sunlara dikkat çekti: “Bodrum ticari kapasitesi giderek artan bir yer, Mugla’daki tüccarlarin da üçte biri Bodrum’da bulunuyor, çok kaliteli hizmet verebilen deneyimli turizmcilerimiz ve turizmi besleyen tüm diger yan sektörlerdeki temsilcilerimiz Bodrum’un marka degerinin yükselmesi için çok önemli. Bu sebeple de turizm yatirimcilarina ve turizm profesyonellerimize büyük görev düsüyor. Yaptiklari her iste kalite çizgilerini korumalilar ki Bodrum kaliteli turisti kaybetmesin. Yerel degerleri modern hizmet anlayisi ile koruyup gelistirilebilir bunun yaninda Bodrum’u cazip kilan dogal ve kültürel degerleri koruyabilirsek gelecegin turizm mirasini yarimadamizin antik geçmisine yakisir sekilde piril piril birakmis oluruz. Bu farkindaliga sahip turizmcilerimizin bizlerle birlikte fuarlarimizda yer almasi çok çok önemli. Bodrum’un bir tanitim yüzü de bu anlayisa sahip turizmcilerimizdir. Hep dedigimiz gibi “Bodrum Standi Hepimizin” ve Bodrum’un turizm kenti olarak kalmasi için her birimize görev düsüyor"

Baskan Aras: “Kalbi Bodrum’la atan herkesi standimiza bekliyoruz”

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras ise Bodrum’un Mugla’nin tüm diger ilçeleri ile birlikte turizmin gözbebegi olduguna deginirken, “Türkiye’de turizm olacaksa Mugla bunlarin en basinda gelmelidir. Bodrum ise Mugla’yi öne çikaran, kaliteli tesisleri ve uluslararasi çapta marka yatirimlari ile gelecekte dünyanin sayili destinasyonlarindan biri olacagini öngördügümüz bir yer” yorumunda bulundu.

Tüm turizmcileri Bodrum standina bekledigini belirten Baskan Aras, sözlerine söyle son verdi: “Bodrum hosgörü kenti olarak EMITT Fuarinda yeniden bir araya gelecek. Kalbi Bodrum’la atan herkesi standimiza bekliyoruz”

Bodrum standi bu yil 7 numarali holde 7462 kodlu stantta yer alacak. 6 Subat Sali günü kapilarini açacak EMITT Fuari ilk 2 gün turizm profesyonellerine açik olacakken 8-9 Subat tarihlerinde ise halka açilacak. Fuar, 6 Subat’ta 11.00-18.00, 7-8 Subat’ta 10.00-18.00, 9 Subat’ta ise 10.00-17.00 saatleri arasinda açik olacak.
Kaynak: İHA