Depremden Bu Yana Evladindan Haber Alamayan Acili Anne Açiklamasi 'Her Kapi Ve Telefon Çaldiginda O Geldi Zannediyorum'

HATAY – Hatay’da yasayan Sema Güleç, asrin felaketinden bu yana sesine hasret kaldigi evladindan gelecek haberi umutla bekliyor.

Depremden Bu Yana Evladindan Haber Alamayan Acili Anne Açiklamasi 'Her Kapi Ve Telefon Çaldiginda O Geldi Zannediyorum'
Kahramanmaras merkezli depremlerde Hatay’da 25 bine yakin insan vefat etmis ve sehir yerle bir olmustu. Asrin felaketinin ardindan 11 ay geçmesine ragmen hala yakinlarindan haber alamayanlar var. Bu insanlardan biri de Hatay’in Iskenderun ilçesinde yasayan Sema Güleç. Acili anne mimarlik bölümü mezunu 25 yasindaki evladi Mustafa Batuhan’dan aylardir haber alamiyor. Depreme Antakya ilçesi Numune Mahallesi Güleryüz Apartmani’nda yakalanan Mustafa Batuhan, asrin felaketinin ardindan adeta yok oldu. Acili anne Selma Güleç, evladindan gelecek haberi aylardir umut içerisinde bekliyor.

“Her kapi ve telefon çaldiginda o geldi zannediyorum”

Evladini istedigini dile getiren anne Güleç, “Eger vefat ettiyse de cenazesini istiyorum. Her kapi ve telefon çaldiginda o geldi zannediyorum. Kalbim atiyor acaba o mu geldi yoksa bir haber mi geldi diye ümidimizi kesemiyoruz. Canli veya cansiz bir sekilde oglumu bulmam lazim” dedi.

Evladini hastaneye götüren vatandaslara seslenen anne Güleç, “Denildigine göre battaniyeye konulmus, ’ne kadar yakisikli bir çocuk dedim içimden’ diyor kadin. Ambulans doluyum diye almamis ve onun üzerine arkadan gelen beyaz bir arabayi durdurup ona koymuslar. Ben o arabaya seslenmek istiyorum. Numune Mahallesi, Ibrahim Karaoglanoglu Caddesi, Güleryüz Apartmani’nin önünden aldiginiz hatirliyorsaniz bize ulasin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA