Rektör Kirisik Bakan Yardimcisi Yenigün Ile Görüstü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Leman Yenigün ile bir araya geldi.

Rektör Kirisik Bakan Yardimcisi Yenigün Ile Görüstü
KBÜ Rektörü Kirisik, görüsmede Bakan Yardimcisi Yenigün’ü "Türkiye Yüzyili için harekete geç, SOSYALFEST ile gelisime öncülük et" sloganiyla düzenlenecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararasi Sosyal Bilimler Festivali SOSYALFEST’e davet etti.

Görüsmede Bakan Yardimcisi Yenigün, Rektör Kirisik ile Karabük Üniversitesinin aile ve sosyal hizmetlere yönelik projelerini degerlendirme ve ortak çalisma firsatlarini degerlendirdi.

KBÜ Rektörü Kirisik, gerçeklesen görüsmede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi ile is birligi içinde yürütülebilecek projeler ve SOSYALFEST çalismalarinda yasanan gelismeler hakkinda paylasimda bulundu. Rektör Kirisik, "Üniversitemiz, sosyal sorumluluk projeleri ve SOSYALFEST gibi etkinliklerle topluma katki saglamaya devam ediyor. Görüsmemiz, iki kurum arasinda daha güçlü bir is birligi kurma firsati sunuyor. Toplumumuza daha iyi hizmet etmek için is birliklerimizi güçlendirmeyi amaçliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA