Kemer Belediyesi'nden Okullara Bakim

Kemer Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Kemer Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bakim ve onarim çalismalari yapti.

Kemer Belediyesi'nden Okullara Bakim
Belediye ekipleri, yapilan çalismalar kapsaminda sinav merkezinin etrafini kilitli tas ile döseyerek, okulun bahçe duvarlarini boyadi. Okul bahçesindeki basketbol sahasini da komple yenileyen belediye ekipleri, saha için uygun zemini olusturup boyama islemlerinden sonra basketbol potalarini ve futbol sahasindaki kaleleri yeniledi. Okulun giris kapisinda tamiratlar da yapan belediye ekipleri, okul bahçesinde ilave banklar yerlestirdi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstünde tamiratlar yapti. Belediye ekipleri, okul bahçesinin çitlerinde de tamiratlar yaparak daha estetik bir görünüme kavusmasini sagladi.

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yaptigi açiklamada, “Egitim varsa gelecek var sloganimizla yol çiktik ve egitimin her kademesinde desteklerimiz devam ediyor. Okullarimizin boya, badana, tamir ve tadilat islemlerini gerçeklestiriyoruz. Amacimiz gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin daha rahat ve güzel bir ortamda egitim almalarini saglamak. Bunun için var gücümüzle egitime katki sunmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA