Cihangir'de Korku Dolu Anlar Kamerada Açiklamasi Tartistigi Kisinin Üzerine Pitbull Köpegini Saldirtti

Beyoglu Cihangir’de bir sahis yaninda gezdirdigi Pitbull cinsi köpegi tartistigi kisinin üstüne saldirtti. Vatandasin yasananlari kameraya almasiyla vazgeçen adam, küfürler ederek olay yerinden uzaklasti. Olaydan sonra farkli bir suçtan cezaevine girdigi anlasilan sahsa ait olan üç Pitbull cinsi köpek muhafaza altina alindi. Yasananlar cep telefonu kamerasina anbean yansidi.

Cihangir'de Korku Dolu Anlar Kamerada Açiklamasi Tartistigi Kisinin Üzerine Pitbull Köpegini Saldirtti
Beyoglu Cihangir Mahallesi’nde önceki hafta yasanan olayda bir sahis, Pitbull cinsi köpekle sokakta gezdigi esnada bir baska vatandasla tartismaya basladi.

Yasanan tartismanin ardindan sahis, Pitbull cinsi köpegini vatandasa saldirtmak istedi.

Tartistigi adamin üstüne Pitbull saldirtti

O esnada vatandasin yasananlari cep telefonu kamerasina almaya baslamasiyla geri çekilen sahis, küfürlesmenin artmasiyla köpegini tekrar vatandasin üstüne sürdü. Çevredeki vatandaslarin da araya girmesiyle kavga sona erdi. O anlar vatandasin cep telefonu kamerasi tarafindan kaydedildi.

3 tane Pitbull yakalandi

Polis ekiplerinin baslattigi incelemede köpegiyle saldirmaya çalisan sahsin, olaydan sonra bir baska suçtan cezaevine girdigi anlasildi. Bunun üzerine Beyoglu Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü tarafindan sahsa ait olan 3 adet pitbull cinsi köpek muhafaza altina alindi.
Kaynak: İHA