BSH Türkiye'nin Yeni CEO'su Alper Sengül Oldu

BSH Türkiye Icra Kurulu Baskanligi’na (CEO) 2018 yilindan bu yana BSH Güney Afrika CEO’su olarak görev yapan Alper Sengül atandi. Sengül yeni görevine resmi olarak 1 Ocak 2024 tarihinde basladi.

BSH Türkiye'nin Yeni CEO'su Alper Sengül Oldu


BSH Türkiye’nin Icra Kurulu Baskanligi (CEO) pozisyonuna, sirket içinde üst kademelerde uzun yillar görev yapan ve kritik tecrübeler kazanan Alper Sengül getirildi.

Agustos 2018’den bu yana BSH Ev Aletleri Grubu’nda Güney Afrika CEO’lugu görevini yürüten Sengül, yeni görevine resmi olarak 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren basladi.



Alper Sengül, yeni görevini 1 Mayis 2023’te Gelisen Pazarlar Bölgesi (REM) CEO’su olarak atanan ve o günden bu yana ayni zamanda BSH Türkiye Icra Kurulu Baskanligi’ni da yürüten Gökhan Sigin’dan devraldi.

Yapilan açiklamaya göre, BSH Ev Aletleri Grubu’na 1999 yilinda Planlama Yöneticisi olarak katilan Sengül, ticari pazarlama, marka pazarlama ve satis gibi çesitli alanlarda liderlik yapti. Sengül, BSH’nin Münih’teki merkezinde satis kontrol ve Asya, CIS ve Kuzey Afrika bölgesel marka sorumluluklarini üstlendi. Sengül, 2018’den bu yana Güney Afrika CEO’lugu görevini yürütüyordu.
Kaynak: İHA