Polis Namaz Sonrasi Brosür Dagitti

Karacabey Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan Cuma namazi sonrasi camiden çikan vatandaslara hirsizlik ve dolandiricilik olaylarina karsi alinmasi gereken tedbirleri anlatan brosürler dagitildi.

Polis Namaz Sonrasi Brosür Dagitti
Karacabey Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin huzuru ve güveni için emniyet mensuplari olarak 24 saat görevde olduklarini bildirdiler.

Suçlarin önlenmesinde vatandaslarin da tedbirler almasi gerektigini belirten Karacabey Ilçe Emniyet Müdürlügü yetkilileri, "112 Ihbar hattina gelen ihbarlariniz bizim için önemlidir. Ilçemizde huzur ve güven içerisinde yasamimizi sürdürmemiz için polis vatandas isbirligini saglamak zorundayiz. Bu amaçla vatandasi bu konuda bilgilendirmek için hazirlanmis olan brosürlerimizi dagitiyoruz. Cuma namazi çikisi arkadaslarimizin dagittigi brosürde sahte para nasil taninir, yankesicilik, kapkaç ve dolandiricilik olaylarina karsi tedbirler, is yerinden hirsizlik olaylarina karsi tedbirler, evden hirsizlik olaylarina karsi tedbirler hakkinda bilgilendirme yapiliyor. Emniyet güçleri olarak vatandaslarimizla isbirligi içinde suç oranlarini azaltabiliriz" dediler.
Kaynak: İHA