Müftü Fakirullahoglu Açiklamasi 'Bütün Gayemiz Hayirli Bir Gençlik Yetistirmektir'

Hakkari Il Müftüsü Ismail Fakirullahoglu, “Bütün gayemiz, ahlak ve maneviyati esas alan hayirli bir gençlik yetistirmektir” dedi.

Müftü Fakirullahoglu Açiklamasi 'Bütün Gayemiz Hayirli Bir Gençlik Yetistirmektir'
Gençlige Deger Projesi kapsaminda Gençlige Deger Ara Dönem Kampi programi, Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Programda gençlere hitap eden Müftü Fakirullahoglu; “Diyanet Isleri Baskanligi olarak bütün gayemiz ahlak ve maneviyati esas alan hayirli bir gençlik yetistirmektir. Kamp süresince birbirinizi üzmeyin. Insanlara örnek olacak davranislar sergileyin. Bir arada yasamanin gereklerine uyun. Rehber görevliler ile birbirinize karsi sevgi ve saygida kusur etmeyin. Arkadaslik iliskilerinizi gelistirin ve kamptan sonra da sürdürmeye devam edin” tavsiyelerinde bulundu.

Üç gün süreyle devam eden kampa katilan gençler; ildeki tarihi mekanlari gezdi. Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne ait yüzme havuzunda yüzme ve Merga Bütan Kayak Merkezinde kayak yapma keyfi yasayan gençler; dini, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle dolu günler geçirdi.

Kamp, gençlerin Ahmed-i Hani Yatili Kur’an Kursunda hafizlik yapan ögrencilerle bulusmasi, Il Müftüsü Fakirullahoglu’nun yaptigi dua, dilek ve temennilerin alinmasi ve ikramin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA