Hamidiye Pazaryerinin Çatisi Kapandi

Düzce Belediyesi tarafindan Hamidiye Mahallesinde Sali Pazari olarak bilinen bölgede yapimi sürdürülen modern pazaryerinde çalismalar devam ediyor. Ekipler, çatisinin kapanmasini sagladigi pazaryerinde elektrik ve su mazgal imalatlarina basladi.

Hamidiye Pazaryerinin Çatisi Kapandi
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün sehir merkezi genelinde özellikle yogun nüfusun oldugu bölgelere dair baslattigi projelerden biri olan Hamidiye Mahallesi Modern Pazaryeri projesinde çati kaplama islemi tamamlandi.

Sali Pazari olarak bilinen ve Hamidiye, Sancaklar, Körpesler, Çamköy, Karaca, Beyciler, Akinlar, Karacahacimusa, Sarayyeri ve Arapçiftligi mahalleleri basta olmak üzere birçok mahalleye hizmet verecek sekilde projelendirilen pazaryeri iyiden iyiye ortaya çikti.

Düzce Belediyesinin kendi öz kaynaklarini kullanarak insasini sürdürdügü 2 bin 337 metrekare kapali alana sahip pazaryerinde çati tamamen kapatilirken, ekipler, elektrik ve su mazgal imalatlarina basladi.

Ulasimi kolay ve ferah olan, tezgah araliklarinin da hem esnaf hem de vatandaslar tarafindan rahatça kullanilabilecek sekilde düzenlenmesiyle örnek pazaryeri haline bürünen alanda daha sonra sirasiyla boya islemleri, su deposu yapimi, dekor kaplama islemleri ve çevre düzenlemesi gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA