Baskan Adayi Çetinkaya, 'Mükemmel Bir Bes Yil Bizi Bekliyor'

AK Parti Karabük Belediye Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, birlik ve beraberlik içerisinde seçimi kazanacaklarina inandigini ve görev süresince güzel hizmetler yapacaklarini belirtti.

Baskan Adayi Çetinkaya, 'Mükemmel Bir Bes Yil Bizi Bekliyor'
AK Parti Karabük Belediye Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, Ovaciklilar Dernegi üyeleri ile bir araya geldi. Burada konusan ve 12 yillik siyasi hayatinin devaminda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in takdiri ile Karabük Belediye Baskani adayi oldugunu belirten Özkan Çetinkaya, “Her zaman Karabük sokaklarinda caddelerinde insanimizin hizmetine kostuk arkadaslar. 7/24 merkez ilçe baskanligi döneminde hastalarimizla, vefat haberlerimizde, iyi günümüzde, dügünlerimizde her zaman Karabüklülerle birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Bu birlik beraberlik bugün bizi burada hamdolsun bir kez daha bir araya getirdi. Insallah buradan aldigimiz güçle, bu birlik, beraberlikle aldigimiz güçle bu azimle insallah Karabük’ümüze çok güzel hizmetler yapacagiz ve mükemmel bir bes yil bizi bekliyor” dedi.

Göreve geldigimizde Karabük’ün 15 yildaki yorgunlugunu ve geçmisteki yipranmisligini bizler Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in destegiyle çok çalisarak telafi edecegiz” diyen Çetinkaya, “Aday adayligi sürecinde çikmis oldugumuzda ‘sehre imar, gönülleri ihya’ söylemimiz vardi. Insallah Karabük’ü sokak sokak imar edecegiz ve gönülleri hane hane ihya edecegiz” ifadelerini kullandi.

Cumhurbaskanligi Yüksek Istisare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Sahin ile uzun yillar beraber çalistiklarini ifade eden Çetinkaya, “Kendisi bizim için çok büyük kazanimdir. Türkiye Cumhuriyeti’ne Karabük’ün hediye etmis oldugu bir büyüktür. Bugün yatirimlari, Karabük’e kazandirdiklari ortadadir. Bu birliktelikle, bu büyüklerimizin almis oldugunuz yetenekle bilgi birikimiyle Karabük’e hizmet için yola çiktik. Öyle bir Karabük hedefliyoruz ki Karabük’ün çocugunun her zaman özgüveni çok yüksek olacak. Çok güzel mahallelerimiz olacak. Isil isil sokaklarimiz olacak. Karabük’ümüzün sokaklarinin çözülmeyen hiçbir problemi olmayacak arkadaslar. Tüm problemleri çözecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA