Bakanliktan, Koçarli Belediyesi'ne 140 Çöp Konteyneri Hibe Edildi

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan 4 yil içerisinde Koçarli Belediyesi’ne toplamda 675 adet çöp konteyneri hibe edildi. Son gönderilen 140 çöp konteyneri ise geçtigimiz günlerde Koçarli Belediyesi’ne teslim edildi.

Bakanliktan, Koçarli Belediyesi'ne 140 Çöp Konteyneri Hibe Edildi


Eskiyen ve ekonomik ömrü tamamlanan çöp konteynerlerinin yenileriyle degistirilmesi ve ihtiyaç duyulan yerlere konulmasi için baslatilan çalismalar kapsaminda Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan’in girisimleri Koçarli Belediyesi’ne hibe edilen çöp konteynerleri ilçe genelinde ihtiyaç olan mahallerde kullanilacak. Çevreci ve çevreye duyarli çalismalariyla dikkat çeken ve ayni zamanda Türkiye Saglikli Kentler Birligi üyesi olan Koçarli Belediyesi Baskani Nedim Kaplan, ilçeye gerçeklestirdikleri yatirimlarin yaninda, daha temiz bir Koçarli için de mücadele ettiklerini ifade ederek, “Koçarli’nin daha temiz bir yer olmasi için mücadelemizi artirarak sürdürüyoruz. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’miz tarafindan belediyemize hibe edilen çöp konteynerini teslim aldik. Bugüne kadar toplamda 675 adet çöp konteyneri belediyemize hibe edildi. En son ise 140 adet hibe çöp konteynerimizi bugün teslim aldik” dedi.



Koçarlili hemserilerinin saglikli, mutlu, güven dolu bir çevrede yasamalarinin kendileri için çok önemli oldugunun altini çizen Baskan Kaplan; “Bu kapsamda taleplerimiz dogrultusunda Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’miz tarafindan belediyemize hibe dilen 140 adet çöp konteynerini daha öncekiler gibi yine ihtiyaç duyulan noktalara yerlestirecegiz. Tüm vatandaslarimizin da bu dogrultuda daha temiz bir Koçarli için duyarli davranmalarini istiyoruz. Ilçemize önem veren Basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani’miz Mehmet Özhaseki’ye, milletvekillerimize ve emegi geçen tüm herkese ilçem ve sahsim adina tesekkürlerimi sunuyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA