AK Parti IBB Adayi Kurum, 'Istanbul'u Dünyanin En Yasanabilir Kentlerinden Biri Yapmak Mümkün'

AK Parti Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskan adayi Murat Kurum, sosyal medya hesabindan “Istanbul’u dünyanin en yasanabilir kentlerinden biri yapmak mümkün. Nasil mi?” diye sorarak kisa bir film paylasti.

AK Parti IBB Adayi Kurum, 'Istanbul'u Dünyanin En Yasanabilir Kentlerinden Biri Yapmak Mümkün'
AK Parti IBB adayi Murat Kurum, sosyal medya hesabindan “Istanbul’u dünyanin en yasanabilir kentlerinden biri yapmak mümkün. Nasil mi?” diye sorarak kisa bir film paylasti. Filme “Istanbul’u dünyanin en yasanabilir kentlerinden biri yapmak mümkün. Bugün bunu nasil basarabilecegimizi size anlatmak istiyorum.” sözleriyle baslayan Kurum, “Istanbul dünyanin en kalabalik sehirlerinden biri, sorunlari da bu denli büyük. Deprem riskinin getirdigi kaygi, trafikteki kaos, Istanbul’u dengesiz ve karmasik bir sehir haline getiriyor. Tüm sorunlari çözecek bir sistemden bahsediyorum” diyerek yönetim anlayisini anlatti. Murat Kurum, yayimlanan filmde “Odaginda sizin oldugunuz bir sistem kuracagiz. ‘SIZTEM ISTANBUL’ hepimizin bugünü ve gelecegi için risksiz, çilesiz, endisesiz, trafiksiz, stressiz, essiz bir Istanbul için gelistirildi. ‘SIZTEM ISTANBUL’ yasadigimiz sehri, huzurun arttigi bir yere dönüstürecek. Çocuklarimizin yüzüne iç rahatligiyla bakacagimiz bir gelecek sunacak” dedi.

Son 5 yil içerisinde Istanbul’un sorunlarina dikkat çeken Murat Kurum vatandaslara “Sehrimizde tek derdi ve konsantrasyonu Istanbul ve Istanbullu olan bir yönetimi yetkilendirelim. Mevcut yöneticilerimize karsi kente ve hayatimiza ne kattigini sorgulayalim. Temel sorunlarimiza 5 yilda çözüm üretebildiler mi? düsünelim.” diye seslenerek “Birlikte çok sey basaracagiz, ilk basarimiz bu olacak” mesaji verdi.
Kaynak: İHA