Kozan'a Uluslararasi Standartta Yeni Tenis Kort Alani Kurulacak

Kozan Belediyesi tenis kortu projesini gençlerle paylasti.

Kozan'a Uluslararasi Standartta Yeni Tenis Kort Alani Kurulacak
Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan, Tavsantepe Mahallesinde yapilmasi planlanan ve uluslararasi müsabakalara da ev sahipligi yapabilecek tenis kortu projesinin 11 bin 300 metrekare alana yapilacagini kaydetti.

11 bin 300 metrekare alana sahip olacak projede 2 bin 500 metrekarelik 4 adet tenis kortu yer alacagini aktarak Özgan, "Projede ayrica kafeterya, tribün, dinlenme alanlari, amfi tiyatro, macera parkuru, çocuk oyun alani, hali saha ve idari binalari da bulunacak. Otopark alanina da sahip olacak proje tamamlandiginda Kozan’a büyük katki saglayacak ve çevre ilçelere de örnek proje olacak" dedi.

Özgan, söyle devam etti:

"Kozanli hemserilerim, gençlige ve spora verdigimiz önemi sizler de biliyorsunuz. Bu çerçevede Tavsantepe mahallesi 24 Kasim Evleri bölgesinde her yastan vatandasimizin spor faaliyetlerine tesvik edilmesi ve ulusal ve uluslararasi alanda spor müsabakalarina ev sahipligi yapabilecek bir proje hazirladik. 11 bin 300 metrekare alana sahip olacak projemiz tamamlandiginda Kozan’a büyük katki saglayacagina inaniyoruz. Çalismalara en kisa sürede baslamayi planliyoruz."
Kaynak: İHA