Büyüksehirden, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Egitimi

Antalya Büyüksehir Belediyesi Veteriner Isleri Sube Müdürlügü, yerel hayvan görevlisi olmak isteyenlere ve ev hayvani satisi yapan kisilere yönelik ücretsiz egitim seminerleri düzenleyecek. Egitimlere katilmak isteyenlerin 16 Subat Cuma günü mesai bitimine kadar dilekçe yoluyla Antalya Büyüksehir Belediyesi’ne basvurmasi gerektigi bildirildi.

Antalya Büyüksehir Belediyesi, Veteriner Isleri Sube Müdürlügü ile Tarim ve Orman Bakanligi ile isbirligiyle, 27 Subat 2024 tarihinde, "Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Egitimi" düzenlenecek. 28 Subat 2024 tarihinde ’ Ev Hayvani Satisi Yapan Kisilere -Petshop Sahiplerine Yönelik’ ücretsiz sertifikali egitim semineri ASAT Konferans Salonu’nda gerçeklestirilecek. Egitimlere katilmak isteyen vatandaslar, Antalya Büyüksehir Belediyesi’ne 16 Subat Cuma günü saat 17.00’ye kadar dilekçe yoluyla basvurabilecek.

"Istenilen belgeler"

Egitime katilmak isteyenlerin dilekçe, hayvan koruma dernekleri ve vakiflarina üye ya da bu konuda faydali hizmetler yapmis oldugunu gösteren belge(herhangi bir vakfa veya kurulusa üye olmayanlar için Antalya Veteriner Hekimler Odasina kayitli özel klinik ve hastanelerden de alinabilir), ikametgah belgesi, 2 adet vesikalik fotograf ve nüfus cüzdani fotokopisini basvuru esnasinda yaninda bulundurmasi gerektigi bilgisi paylasildi.
Kaynak: İHA