Türkiye Yüzyili Gençlik Merkezi'nde Egitimlere Devam

Basiskele Belediyesi tarafindan gelecegin teminati gençlere yönelik çagin sartlarina uygun olarak modern ve estetik tarzda insa edilen Türkiye Yüzyili Gençlik Merkezi’nde egitimler devam ediyor.

Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü’nün Türkiye Yüzyili’nda gençlere en büyük armagani olan Türkiye Yüzyili Gençlik Merkezi, Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi olmasinin yani sira gençlere yönelik egitim faaliyetleri ve etkinliklerle bölgenin yeni cazibe mekani oluyor.

Teknolojik altyapisi ve modern görünümüyle sadece Basiskeleli gençlerin degil, çevre ilçelerden gençlerin de taleplerine karsilik verecek olan Türkiye Yüzyili Gençlik Merkezi’nde daha önce satranç, isaret dili, hat sanati, müzik, sosyal medya, öfke kontrolü, diksiyon, grafik tasarim ve psikoloji egitimleri verilmeye baslanmisti. Egitim yelpazesini genisleten Basiskele Belediyesi, Türkiye Yüzyili Gençlik Merkezi’nde verilen bu derslerden sonra yeni dönemde Ingilizce, robotik kodlama, resim, sosyal medya, tinkercad ile 3D tasarim, ofis programlari, isaret dili, siber güvenlik, öfke kontrolü ve panik ataga bilissel müdahale egitimleri verilecek.
Kaynak: İHA