Seyhan Belediyesi En Basarili Belediyeler Anketinde Ilk 5'E Girdi

Seyhan Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafindan yapilan ‘En Basarili CHP’li Belediyeler’ anketinde ilk bese girerek büyük bir basariya imza atti.

Seyhan Belediyesi En Basarili Belediyeler Anketinde Ilk 5'E Girdi
Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, CHP Genel Merkezinin 2024 yerel seçimlerine yönelik olarak gerçeklestirdigi memnuniyet anketlerinde Seyhan Belediyesi’nin en basarili bes CHP’li belediye arasina girmesinin gururunu ve mutlulugunu yasadiklarini söyledi.



2019 seçimlerinden sonra “Birlikte Yönetecegiz Birlikte Basaracagiz” sloganiyla göreve basladiklarini dile getiren Akay, “Halkimizla birlikte yönettik ve birlikte basardik. Bu gurur ve mutluluk hepimizin. Geride kalan bes yillik dönemde Seyhan’i daha yasanabilir bir kent haline getirmek, Seyhanli hemserilerimizin daha mutlu, huzurlu ve refah içerisinde yasamasini saglamak için dogumdan ölüme her anlarinda yanlarinda olduk. Onlarin ihtiyaçlari ve talepleri dogrultusunda en iyi hizmeti üretmek için ekip arkadaslarimizla birlikte canla basla çalistik. Bundan sonraki dönemde de yine halkimizin destegiyle çok daha iyisini yine birlikte yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA