Gölcük Tabiat Parki'nda Sömestir Yogunlugu

Bolu’nun incisi olarak tabir edilen Gölcük Tabiat Parki’nda etkili olan kar yagisi dolayisiyla kartpostallik manzaralar ortaya çikti. Ziyaretçiler ise göl etrafinda yürüyüs yaparak, dogayla iç içe vakit geçirdi.

Gölcük Tabiat Parki'nda Sömestir Yogunlugu
Türkiye’nin dört bir yanindan her mevsim binlerce ziyaretçi agirlayan Gölcük Tabiat Parki’nda kis güzelligi yasaniyor. Bolu’da gece saatlerinde etkili olan kar yagisi dolayisiyla Gölcük Tabiat Parki beyaz örtüyle kaplandi. Muhtesem dogasiyla beyazlar içinde kalan Gölcük’te kartpostallik görüntüler ortaya çikti. Gölcük’e ziyarete gelen aileler göl etrafinda yürüyüs yaparak dogayla iç içe vakit geçirdi. Ziyaretçiler, Gölcük’ün sembolü olan konuk evi önünde bol bol hatira fotografi çektirdi. Bazi vatandaslar ise piknik alanlarinda mangal yaparak hafta sonunu degerlendirdi. Kis güzelliginin yasandigi Gölcük, havadan da görüntülendi.

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinden Gölcük Tabiat Parki’na ziyarete gelen Sakir Calap, "Gölcük güzel, daha önce de gelmistik. Bir de karli halini görmek istedik. Çok begendik" dedi.

Kaynak: İHA