Çinar, Yesilyurt'taki Gençlik Ve Spor Yatirimlarini Inceledi

‘Gençligin ve Gençlerin Belediyesi’ slogani altinda hayata geçirdigi projelerle gençlere yönelik yatirimlarina her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Yakinca mahallesindeki Yakinca Spor Adasi içerisinde yapimi devam eden spor alanlarini inceledi.

Çinar, Yesilyurt'taki Gençlik Ve Spor Yatirimlarini Inceledi
Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, göreve geldikleri günden bugüne kadar ilçenin dört bir yanini çok amaçli yeni spor tesisleriyle donattiklarini söyledi.



Malatya’dan ulusal ve ulusalar arasi sampiyonlarda temsil edecek sporcu sayisini artirmak için alt yapiya ve tesislesmeye ayri bir önem verdiklerini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “Ilçemizin dört bir tarafinda hizmete sundugumuz spor tesislerimizin tamami daha donanimli, kendini gelistiren, akilli ve bilinçli bir nesil yetistirmek içindir. Bu yatirimlarimiz sayesinde insallah ilçemizden sampiyon sporcular çikaracagiz” dedi.

Yakinca mahallesinde 110 dönümlük alan üzerine insa ettikleri Yakinca Spor Adasi’nin sportif yatirimlara örnek gösterilecek bir eser oldugunu da dile getiren Çinar, “Yakinca Yasam ve Spor Merkezi, Kapali Spor Salonu, Yari Olimpik Yüzme Havuzu, Hali Saha, Basketbol ve Voleybol Sahalariyla burayi spor ve yasam alanina dönüstürdük. Burada Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan insa edilen Yesilyurt Gençlik Merkezi de bitmek üzere, bizlerde buradaki çalismalari yakindan takip ediyoruz. Gençlerimiz burada sporunu yapacak, etkinliklere katilabilecek, kültürel ve sosyal organizasyonlarda yer alabilecek. Gençlerimizin kisisel ve sosyal gelisimlerine destek sunacak çok degerli bir yatirimin ilçemizde olmasi bizleri mutlu ediyor. Yüzme Havuzumuzla, hali sahamizla, açik ve kapali spor alanlarimizla gençlere yönelik yatirimlarimiza bir yenisini daha eklemis oluyoruz. Ilçemizde gençlere çok büyük önem veriyoruz, onlarin dogru ve güzel bir hayat yasamalari, sosyal hayatlarinda basarili olmalari için imkanlarimizi seferber ettik. Gençler için ne yapilmasi gerekiyorsa onu layikiyla yerine getirdik. Gençlerimizle aramizdaki gönül baglarimizi her daim diri ve canli tuttuk. Yesilyurt gençlerle güzel, gençlere yapilan yatirim yapan her zaman kazanir. Her alanda oldugu gibi spor ve gençlik yatirimlarinda iddiali bir belediye olduk. Spor yapmak isteyen herkese tesislerimiz açiktir” seklinde konustu.

Gençlerin taleplerine kayitsiz kalmadiklarini ifade eden Baskan Çinar, “ Spor, bizim en çok önem verdigimiz hizmet alanlarimizdan birisidir. Gençlerimizin bizden isteklerini yerine getirmeye ayri bir önem veriyoruz. Gençlerimiz istedi biz ise spora yatirim yaptik, sanata yatirim yaptik, kültüre yatirim yaptik, hangi alanda ihtiyaç varsa en güzel yatirimi hemsehrilerimizle bulusturduk. Alt yapiya önem verirseniz basarida kendiliginden gelir. Insallah bu tesislerimiz sayesinde ulusal ve uluslararasi sampiyonalara katilan takim ve sporcu sayimizi artirmis olacagiz. Spor konusunda örnek ilçe olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Bu tür güçlü ve kalici eserlerin Yesilyurt Ilçemize kazandirilmasinda desteklerini eksik etmeyen basta Sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere Bakanliklarimiza, Milletvekillerimize ve tüm kurumlara tesekkürlerimi sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA