Baskan Büyükkiliç TÜGVA'nin 'Köklerden Göklere' Konferansina Katildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Türkiye Gençlik Vakfi Kayseri Subesi tarafindan düzenlenen ‘Köklerden Göklere’ baslikli konferansa katildi.

Baskan Büyükkiliç TÜGVA'nin 'Köklerden Göklere' Konferansina Katildi
Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Kayseri Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen ve Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’in konusmaci olarak katildigi ‘Köklerden Göklere’ konferansina Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, genel sekreter yardimcilari, TÜGVA Il Baskani Ismail Vefa Bayirbas ve çok sayida davetli katildi.

Kayseri Lisesi Konferans Salonu’nda gerçeklesen konferansta Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan, bilgi, birikim ve tecrübelerini konuklara aktarirken, Baskan Büyükkiliç da “Türkiye Gençlik Vakfi Kayseri Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen ve Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan hocamizin konusmaci olarak katildigi Köklerden Göklere programina katilarak, hemsehrilerimiz ve genç kardeslerimiz ile bir araya geldik” ifadelerinde bulundu.

Kayseri’de egitim, kültür ve sanat faaliyetlerinin her zaman destekçisi olan Baskan Büyükkiliç, kentte düzenlenen programlara da katilarak vatandaslar ile konuklarla da bir araya gelmeye özen gösteriyor.
Kaynak: İHA