Annesine Bagirdi Diye Babasini Öldürmüs

Izmir’in Karabaglar ilçesinde tartistigi babasini sirtindan biçaklayarak öldüren genç, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklandi. Gencin annesine bagirdigi için babasini biçakladigini söyledigi ögrenildi.

Olay, dün aksam saat 21.00 siralarinda Karabaglar ilçesi Bozyaka Mahallesi 3080. Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çagri Merkezini arayan B.I. (20), babasini biçakladigini ve ölmüs olabilecegini bildirdi. Ihbar üzerine adrese gelen ekipler, sirtindan üç biçak darbesi alan Cihan Inan’in (46) hayatini kaybettigini belirledi. Babasini biçakladiktan sonra olay yerinden kaçan B.I. ise, kisa sürede evine yakin bir sokakta yakalanarak gözaltina alindi. Babanin cenazesi, savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Annesine bagirdigi için öldürmüs

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen B.I.’nin ilk ifadesinde, yaklasik bir ay önce anne ve babasinin tartistigini ve bu süre zarfinda babasiyla konusmadigini, olay aninda evde babasi annesine bagirdigi için tartistigini ve bu tartismanin devaminda cinayeti isledigini söyledigi ögrenildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen B.I., çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA