Küçükçekmece Belediyesi'nin 3. Gençlik Festivali Basladi

Küçükçekmece Belediyesi tarafindan bu yil üçüncüsü düzenlenen Gençlik Festivali basladi. Festivale gençlerin ilgisi yogun olurken Zeynep Bastik, Tepki, Güney Marlen, Ersin Show ve Hey Douglas gibi sanatçilar konser ve DJ Performans ile karne gününde gençlere keyifli anlar yasatti.

Küçükçekmece Belediyesi'nin 3. Gençlik Festivali Basladi
Küçükçekmece Belediyesi tarafindan bu yil üçüncüsü düzenlenen Gençlik Festivali, dün aksam Yahya Kemal Beyatli Gösteri Merkezi’nde gerçeklesen müzik gösterisi ve konserler ile basladi.

Zeynep Bastik, Tepki, Güney Marlen, Ersin Show ve Hey Douglas konserlerinin gerçeklestirildigi festivale karne gününde gelen gençlerin ilgisi yogun oldu. Küçükçekmeceli gençler, konserler ile doyasiya eglenirken programda sahne alan sanatçilara plaket takdim edildi. Etkinlige Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi katilirken festivalin bugün ve 21 Ocak Pazar günü de çesitli konserlerle devam edecegi belirtildi.

“Gençlerimizi önemsiyoruz”

Festivalde konusan Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, “Çocuklarimiza karne dagitimini yaptik, onlarla çok mutlu dakikalar geçirdim, çok güzeldi. Bu festivalinde üçüncüsünü yapiyoruz, geleneksel hale getirmeye çalisiyoruz. Gençlerimizi önemsiyoruz. Ülkemizin gençlerinin eminim ki onlar hem siyaseti degistirecekler, hem ülkeyi degistirecekler hem de demokrasimizi ve insan haklarin gelistirecekler ve biz de bundan mutlu olacagiz. Dolayisiyla sürekli gençlerle birlikte olmak istiyorum. Onlarin isteklerini, dileklerini, beklentilerini, yasama daha iyi sarilabilmeleri için yerine getirmeye çalisiyorum. Bu festivaller de bunun bir parçasi. Onlarla bir arada olalim, hos vakitler geçirelim diye ugrasiyoruz. Ülke olarak genç nüfusa sahibiz ancak bu gençlerle ilgili çok sey yaptigimizi söyleyemem. Onlari daha iyi yetistirmemiz lazim. Onlarla daha çok bir arada olmamiz gerekiyor” dedi.

Festivalde konser veren Tepki mahlasli sarkici Kerem Gülsoy, “Bu müzigi icra etmeye bu sokaklarda basladik hatta bu sokaklarda büyüttük. Bu sokaklar bir sürü hikayeye ev sahipligi yapti. Simdi yillar sonra ayni sokaklarda o dönemki yas grubumdaki gençlere sarki söylüyor olmak, onlara ilham olabilmek ve onlara ‘bir ihtimal, firsat var’ diyebilmek çok keyifli. Böyle bir etkinligin her sene düzenlenmesi de Küçükçekmece’de benim için çok özel. Harika bir his, çok keyifli bir andi. Gençler burada böyle etkinlikler ariyor bence bu Istanbul’un her yerinde dikkate alinmasi gereken bir sey, çünkü kültür sanat dedigimiz sey bulasici. Her yerde gösterilmesi lazim ki insanlara ulassin ve ilham olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA