Baskan Yardimcisi Askin Akkoç'a Yeni Görev

Selendi Belediye Baskan Yardimcisi Askin Akkoç’un Manisa Büyüksehir Belediyesi Selendi Ilçe Koordinatörü (Muhtarlik Isleri Sube Müdürü) olarak atandigi ögrenildi. Akkoç’un baskan yardimciligi görevinin de devam edecegi ögrenildi.

Baskan Yardimcisi Askin Akkoç'a Yeni Görev
Manisa Büyüksehir Belediyesi Selendi Ilçe Koordinatörü Önder Bastürk’ün görevini tamamlamasinin ardindan Selendi Ilçe Koordinatörlügü görevine Selendi Belediye Baskan Yardimcisi Askin Akkoç atandi. Akkoç’un ayni zamanda Baskan Yardimcisi olarak görevine de devam edecegi bildirildi.

Askin Akkoç, 1977 yili Selendi’de dogdu. Ilk ve ortaokulu Selendi’de tamamlayan Akkoç, Torbali Saglik Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Isletme Bölümü’nü okudu. Akkoç, 2001 yilinda Ünye Toplum Sagligi Merkezi’nde göreve basladi.

2004 yilinda Selendi Toplum Sagligi Merkezi’ne atanan Askin Akkoç, bir süre vekaleten yürüttügü Devlet Hastanesi Müdürlügü görevine 2012 yilinda asaleten atandi. Bu görevini yürütürken Selendi Belediye Baskan Yardimciligi görevine atanan 1 çocuk babasi Askin Akkoç, Manisa Büyüksehir Belediyesi Selendi Ilçe Koordinatörü olarak atandi. Yeni görevine baslayan Akkoç yaptigi ilk açiklamada, "Selendi ilçemizi devletle vatandasi bulusturan, daima halkimiz ile birlikte 24 saat beraber olabilen halkimizin sikintilarina çare olan, eksiklerin giderilmesi konusunda gerekli çalismayi yapan, Selendililere esit hizmet etmek ve bu dogrultuda parti ayrimi yapmadan esit hizmet etmek için gece gündüz çalisarak iki görevimizi en iyi sekilde yürütecegiz." dedi.

Kaynak: İHA