Millet Bahçesindeki Çalismalari Inceleyen Baskan Asgin Açiklamasi 'Proje Büyük Oranda Tamamlandi'

Çorum Belediyesi, yapimi devam eden Yüzüncü Yil Millet Bahçesi’nin çevresinde yol genisletme ve otopark çalismalarinda sona geldi. Hamit Kaplan Caddesi ve Bayindir 1. Sokak, 15 metre yol, 20 metre açik otopark alani olarak düzenlendi. Genisletilen yolda asfalt çalismalari basladi.

Millet Bahçesindeki Çalismalari Inceleyen Baskan Asgin Açiklamasi 'Proje Büyük Oranda Tamamlandi'
Çorum Belediyesi’nin Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi ile yapimini sürdürdügü yeni Millet Bahçesi projesi büyük oranda tamamlanirken, Çorum Belediyesi’nin de yol ve otopark düzenleme çalismalarinda sona yaklasildi. Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Millet Bahçesi etrafindaki Hamit Kaplan Caddesi ve Bayindir 1. Sokak’ta asfalt çalismalarina basladiklarini bildirdi.

Hamit Kaplan Caddesi ve çevre yolunu genis bir yol ile birlestirdiklerini ve Yüzüncü Yil Millet Bahçesi’nin yan tarafina açik otopark alani olusturduklarini söyleyen Baskan Asgin, “Millet Bahçemiz artik tamamlanmak üzere. Bölgedeki otopark sorununu çözüyoruz. Millet Bahçesi’ne gelen hemsehrilerimiz ve çevre sakinlerinin kullanabilecegi bir otopark alani olusturduk. Ayrica Bayindir Sokagi 15 metrelik yol ile genislettik. Çevre yoluna kadar genis bir yol ile baglantisini sagladik. Gazi Caddesi ile Bayindir 1. Sokak arasina yeni bir yol açtik. Kaldirimlarimizi yeniliyoruz. Çorum Belediyesi olarak kendi ürettigimiz kilit taslarini dösüyoruz. Hummali çalismalarimiz devam edecek. 2024 yilinda da baharla birlikte sehrimizi asfaltla, kilit parke tasi ile güzellestirmeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA