Köycegiz'de Ögretmenler 'Aybüke; Ögretmen Oldum Ben' Filmini Izledi

Mugla’nin Köycegiz ilçesinde ögretmenler Sehit Ögretmen Aybüke Yalçin’in hayatini konu alan "Aybüke; Ögretmen Oldum Ben" filmini izledi.

Köycegiz'de Ögretmenler 'Aybüke; Ögretmen Oldum Ben' Filmini Izledi


2017 yilinda Batman’in Kozluk ilçesinde teröristler tarafindan düzenlenen saldirida sehit olan ögretmen Senay Aybüke Yalçin’in hayatini konu alan ‘Aybüke; Ögretmen Oldum Ben’ adli film için düzenlenen sinema etkinligine Köycegiz’deki okullardan seçilen temsilci ögretmenler katildi.

Kozluk’ta ilk görev yaptigi okulda karne dagittiktan sonra evine dönerken, dönemin Belediye Baskani Veysi Isik’in aracina teröristlerce açilan ates sonucu agir yaralanan ve kaldirildigi hastanede sehit olan Aybüke Ögretmen’in hayatini anlatan TRT ortak yapimi filmi temsilci ögretmenler Köycegiz’de sinemada izledi. Ögretmenler meslektaslari olan sehit ögretmen Senay Aybüke Yalçin’in sehit olmasini unutamadiklarini hayati hakkinda çok iyi bilgi sahibi olduklarini, acisini yüreklerinde hissetmeye devam ettiklerini belirterek, filmi izlerken çok duygulandiklarini ifade ettiler.

Köycegiz Ilçe Milli Egitim Müdürü Kerem Karahan; “Ilçemiz okullarinin temsilci ögretmenleri tarafindan 9 Haziran 2017 yilinda bölücü terör örgütünün hain saldirisi sonucu sehit olan Ögretmenimiz Senay Aybüke Yalçin’in hayat hikâyesinin anlatildigi film izlendi. Her ögretmenimizin kendisinden bir seyler buldugu duygu dolu bu film vesilesi ile tüm sehit ögretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA