Karacabey Belediyesi'nin Spora Ve Egitime Katkilari Devam Ediyor

Sporun ve sporcunun kenti Karacabey’de spora verilen karsiliksiz destekler, vatandaslardan da büyük ilgi görüyor.

Karacabey Belediyesi'nin Spora Ve Egitime Katkilari Devam Ediyor
Sosyal belediyecilik anlayisiyla örnek çalismalarina devam eden Karacabey Belediyesi, son 2 haftada 5 binden fazla kisiyi spor, egitim alaninda hizmet vermek amaciyla ücretsiz tasidi. Belediye Baskani Ali Özkan, her sene bu sayinin daha da arttigini belirterek, ilçede sporun yayginlastirilmasi için çalismalarini araliksiz sürdürdüklerini kaydetti.

“Her evden bir sporcu” hedefi

Her evden bir sporcu hedefiyle spor alaninda çesitli yatirimlar yaparak, her yasa sporu cazip ve mümkün kilmak için yola çikan Karacabey Belediyesi, son iki haftada spor ve egitim amaçli 5000’den fazla kisiye ücretsiz servis hizmeti verdi. Sporu sevdirmek adina yillardir çalismalar yapan Karacabey Belediyesi, sporculari her gün evlerinden servisle alip yine evlerine servisle ücretsiz olarak birakiyor. Bu sayede 7’den 70’e spor yapmak isteyen herkesin önündeki engeller ortadan kaldirilirken, ilçe halkinin spora olan yogun ilgisinin de hiz kesmeden devam ettigini belirten Baskan Özkan, Karacabey’in artik ‘spor sehri’ olarak da anildigini ve bundan büyük mutluluk duyduklarin söyledi.



Egitime ve spora her alanda destek vermeye devam edeceklerini aktaran Baskan Ali Özkan, ayni zamanda ögrencilere diger sosyal ve kültürel faaliyetler açisindan da imkanlar dahilinde destek olundugunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA