Çayirova'da 2024'Ün Ilk Meclisi Yapildi

Çayirova Belediyesi ocak ayi olagan meclis toplantisi, Belediye Kültür Salonu’nda gerçeklestirildi. 2024 yilinin ilk meclis toplantisinda 8 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi.

Çayirova'da 2024'Ün Ilk Meclisi Yapildi
Çayirova Belediye meclisi 2024 yilinin ilk toplantisi için bugün Belediye Kültür Salonu’nda bir araya geldi. Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi’nin baskanliginda gerçeklestirilen meclis toplantisinda 8 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi. Gündem maddeleri öncesinde açiklamalarda bulunan Baskan Çiftçi, yeni yilin herkese saglik ve mutluluk getirmesini temenni ederek, Filistin’deki zulmün de sona ermesini diledi. Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan meclis toplantisinda 8 madde görüsüldü.

Yapilan oylamada ilk gündem maddesi oy birligi ile ikinci gündem maddesi ise oy çokluguyla kabul gördü. Üç ve dördüncü gündem maddelerinin oy birligi ile kabul gördügü meclis toplantisinda besinci, altinci ve sekizinci gündem maddeleri komisyona havale edildi. Bununla beraber gündemin yedinci maddesi kapsaminda 2024 yili denetim komisyonu üyeleri de belirlendi. Yapilan oylama sonrasinda Metin Demirci, Hayati Güveren, Bekir Bilgiç, Vedat Özdemir ve Yilmaz Bilmez, denetim komisyonu üyesi olarak seçildi.
Kaynak: İHA