Büyüksehir Spor A.S. Saglikli Yasam Merkezi'ne Kayitlar Basladi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi içerisinde hayata geçirilen ve Spor A.S. bünyesinde hizmet verecek olan Saglikli Yasam Merkezi için online kayitlar basladi.

Büyüksehir Spor A.S. Saglikli Yasam Merkezi'ne Kayitlar Basladi
Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi, ‘2024 Yili Avrupa Spor Sehri’ ünvanini alan Kayseri’yi, sporun merkezi haline getirecek önemli projeleri bir bir hayata geçirirken Büyüksehir’in Spor faaliyetlerinde marka kurulusu Spor A.S. de ev sahipligi yaptigi spor organizasyonlarinin yani sira sporseverlere etkin ve kaliteli bir spor hizmeti sunuyor. Bu çerçevede geçtigimiz günlerde Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’nin katilimlariyla açilisi yapilan Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi içerisindeki Saglikli Yasam Merkezi kayitlari basladi.

Spor A.S. tarafindan Kadin Fitness ve Stüdyo Salonu, Erkek Fitness Salonu, Kadin ve Erkek Havuz, Çocuk Havuzlari, Sauna ve diyetisyen hizmetlerini kapsayan Millet Bahçesi Saglikli Yasam Merkezi kayitlari için 2 Ocak Sali günü saat 10.00’da baslatildi. Sporseverler Spor A.S.’nin www.sporaskayseri.com.tr internet adresi üzerinden online sekilde kayit islemlerini yapabilecek.

Spor A.S. tarafindan tesisin faaliyet tarihi hakkinda kayitli üyelere ayrica SMS yolu ile bilgilendirme yapilacak.

Saglikli Yasam Merkezi’nde sporseverleri bekleyen imkânlar

1 milyon 260 bin metrekarelik toplam alanda 1 milyon metrekare yesil alaniyla dikkat çeken Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi içerisinde bulunan 3 bin 600 metrekare alana sahip Saglikli Yasam Merkezi’nde kadin ve erkekler için 2 adet yari olimpik havuz, 2 adet 350x2=700 metrekare fitness salonu, kadin-erkek giyinme odasi, ilk yardim odasi, antrenör odasi, sauna, idari ofisler, bekleme salonlari yer aliyor.

Tesiste yüzme ve yetiskin yüzme kursu için havuzlarda saatlik özel ders imkâni da bulunurken kadin ve erkek 1 seans içerisinde toplam 200 kisiye hizmet sunulacak. Tesisin toplam kapasitesi ise 2 bin 500 kisi olarak belirlendi. Tesiste üyelerin satin alabilecegi full paket, gündüz vip ve vip paketi de bulunuyor.
Kaynak: İHA