Baskentliler 'Altinbis' Ile Bisiklet Sürme Keyfi Yasadi

Ankara’nin Altindag Belediyesi tarafindan Baskent Millet Bahçesi’nde hizmet veren dijital akilli bisiklet sistemi ‘Altinbis’, Ankaralilardan büyük ilgi gördü. ‘Altinbis’ aktif kullanici sayisi ise hizla artarak 36 bine ulasti.

Baskentliler 'Altinbis' Ile Bisiklet Sürme Keyfi Yasadi
Altindag Belediyesi tarafindan Baskent Millet Bahçesi’nde hayata geçirilen dijital bisiklet kiralama sistemi ‘Altinbis’, bisiklet sürüsünü daha keyifli hale getirdi. Kullanicilar tarafindan çok begenilen ‘Altinbis’ uygulamasinin aktif kullanici sayisi 36 bine ulasti.

Altindag Belediye Baskani Asim Balci, ’Altinbis’ uygulamasinin büyük ilgi görmesinden dolayi memnun kaldiklarini belirterek, “Millet Bahçesi’nde bisiklet kiralayip gezme uygulamasi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Hem islemleri kolaylastirmak hem de yogunlugu biraz olsun hafifletmek için kiralama islemini dijital platforma tasidik. Çok dogru bir is yaptigimizi simdi daha iyi anliyoruz. Altinbis uygulamasi büyük ilgi gördü. Vatandaslarin hem hayati kolaylasti. 7’den 70’e herkes keyifle bisiklete binebiliyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA