ASSIM'den Kadinlara 2 Günlük Egitim

Muratpasa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Inovasyon Merkezi’nde (ASSIM), kadinlarin toplumsal sorunlar karsisinda sürdürülebilir, adil çözümler üretmesini saglayacak 2 günlük egitim programi düzenliyor.

ASSIM'den Kadinlara 2 Günlük Egitim


ASSIM, yenilikçi fikirleri ve projeleriyle topluma katkida bulunmayi ve kendi isini kurmayi hedefleyen kadinlar için sosyal inovasyon ve girisimcilik egitimi baslatiyor. 2 gün sürecek egitim programinin ocak ayinin 3’üncü haftasi gerçeklesecek.

Toplumsal sorunlara yönelik mevcut çözümlerden daha etkin, verimli, sürdürülebilir, adil ve olusturulan degerin bireylerden önce bir bütün olarak topluma kazandirildigi yeni bir çözüm olarak öne çikan sosyal inovasyon egitimine 80 kadin katilacak. Egitim programiyla katilimci kadinlarin girisimcilik becerilerini gelistirmesi, etkili proje yazma tekniklerini ögrenmesi, toplumsal sorunlara genis çerçeveli çözümler gelistirebilmesi hedefleniyor. Program sonunda ise kadinlar kariyerlerine yön verirken ayni zamanda yeni fikirlerle topluma fayda saglayabilecek.
Kaynak: İHA