Lapseki Belediyesi, Yariyil Tatilinde Çocuk Senligiyle Minikleri Sevindirecek

Lapseki Belediyesi, ‘Karneler Sizden, Senlik Bizden’ sloganiyla 21-23 Ocak tarihleri arasinda Lapseki Belediyesi Kapali Pazar Yeri’nde çocuk senligi düzenleyecek.

Lapseki Belediyesi, Yariyil Tatilinde Çocuk Senligiyle Minikleri Sevindirecek
Lapseki Belediyesi Kapali Pazar Yeri’nde 21 Ocak ile 23 Ocak tarihlerinde saat 11.00 ile 19.00 arasinda gerçeklesecek etkinlikte ebru, seramik, ahsap, keçe, tas baski ve kum sanati gibi birbirinden eglenceli atölyelerle çocuklar, yeteneklerini kesfedecekler. Ayrica, renkli maskot karakterlerin ve transformans robotunun yani sira akülü arabalar ve çesitli oyun parklari da etkinligin keyifli anlari arasinda yer alacak. Sihirbaz gösterileri ve tiyatro performanslari ise çocuklari büyüleyecek, onlara unutulmaz anlar yasatacak. Organizasyon, çocuklarin hem eglenip hem de ögrenmelerini saglamak amaciyla çesitli sanat dallarini bir araya getiriyor.

Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, "Çocuklarimiz bizim gelecegimiz, onlari mutlu etmek ve onlara unutulmaz hatiralar yasatmak en büyük hedefimiz. Bu senlik, ailelerimizi ve çocuklarimizi bir araya getirerek, güzel zaman geçirmelerini saglayacak" dedi.

Hem eglenceli hem de ögretici etkinliklere ev sahipligi yapacak olan Lapseki Belediyesi, çocuklara unutamayacaklari bir deneyim sunmayi amaçliyor.
Kaynak: İHA