Bayramiç'te Motosiklet Yayaya Çarpti Açiklamasi 3 Kisi Metrelerce Savruldu

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde motosikletin yayaya çarptigi kazada, 2’si agir, 3 kisi yaralandi. Motosikletteki 2 kisinin ve yayanin metrelerce sürüklendigi anlar kameraya yansidi.

Bayramiç'te Motosiklet Yayaya Çarpti Açiklamasi 3 Kisi Metrelerce Savruldu
Kaza, saat 16.30 siralarinda Ibrahim Bodur Caddesi üzerinde meydana geldi. Timurhan T. (27) yönetimindeki 17 AAP 280 plakali motosiklet, cadde üzerinde karsidan karsiya geçmeye çalisan Gönül E.’ye (56) çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet sürücüsü Timurhan T., motosikletin arkasinda bulunan Ahmet C. (20) ve motosikletin çarptigi Gönül E. yaklasik 30 metre sürüklendi.

Kazayi gören vatandaslar ve araç sürücüleri durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi. Durumu agir olan Timurhan T. ve Gönül E. , Çanakkale’de ÇOMÜ Hastanesine sevk edildi. Kaza sirasinda motosikletin arkasinda bulunan Ahmet C.’nin hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatirken, kaza ani ise bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde motosikletin karsidan karsiya geçmeye çalisan yayaya çarptigi ve çarpmanin etkisiyle 3 kisinin metrelerce sürüklendigi görüldü.

Kaynak: İHA