Osmanli Ocaklari Çankaya Ilçe Baskanligina Baran Yakar Atandi

Osmanli Ocaklari Genel Merkezinde yapilan atamayla, Osmanli Ocaklari Çankaya Ilçe Baskanligi görevine Baran Yakar getirildi.

Osmanli Ocaklari Çankaya Ilçe Baskanligina Baran Yakar Atandi
Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat’in takdiriyle yapilan atamada, Osmanli Ocaklari Çankaya Ilçe Baskanligi görevine Baran Yakar atandi. Osmanli Ocaklari Genel Merkezinde yapilan atamada Baskan Yakar, görev belgesini Osmanli Ocaklari Ankara Il Baskani Akin Atay’in elinden aldi.

Osmanli Ocaklari Il Baskani Akin Atay, "Osmanli Ocaklari Genel Baskanimiz Kadir Canpolat’in olurlariyla Çankaya Ilçe Baskanligi’na Baran Yakar atanmistir. Bu atamanin öncelikle Osmanli Ocaklari teskilati içerisinde hayirli olmasini temenni ediyorum. Baran baskanimizin ülkemiz ve teskilatimiz için güzel faaliyetler yürütecegine inaniyorum. Osmanli medeniyetini ve kültürünü en iyi sekilde yansitmak bizim en temel amaçlarimiz arasindadir. Bu düsüncelerle göreve yeni atanan Baran Yakar baskanimiza görevinde basarilar diliyorum” dedi.

Osmanli Ocaklari Çankaya Ilçe Baskani Akin Atay yaptigi açiklamada, kendisine bu görev layik gören Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat’a tesekkür ederek, “Allah’in izniyle bu davaya gönül vermis dava arkadaslarimizla el ele vererek en kisa zamanda teskilatlanma çalismalarina baslayacagiz. Bu kutlu dava adina her ne yapilmasi gerekiyorsa elimizi tasin altina koyacagiz. Türk milletinin kültürel degerlerini gençlerimize aktaracak ve onlarda milli suurun gelismesi adina var gücümüzle mücadele edecegiz. Rabbim bu görevi bize teblig eden Genel Baskanimiz Kadir Canpolat’a ve bütün Osmanli Ocaklari ailesine karsi bizleri mahcup etmesin. Bu kutlu davanin bir neferi olmaktan seref duyuyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA