Samsun'da 2 Bin 872 Adet Sentetik Ecza Ile Yakalanan Sahis Savcinin Itirazi Üzerine Tutuklandi

Samsun’da jandarma ekipleri tarafindan bir araçta ve evde yapilan aramada 2 bin 872 adet sentetik ecza ile yakalanip mahkemece serbest birakilan sahis, savcinin itirazi üzerine tutuklandi.

Samsun'da 2 Bin 872 Adet Sentetik Ecza Ile Yakalanan Sahis Savcinin Itirazi Üzerine Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde uyusturucu ile mücadele kapsaminda çalisma yapan Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ile Atakum Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, uyusturucu madde ticari yaptigi bilgisine ulasilan sahislari takibe aldi. Jandarma ekipleri, içinde H.C.G. (23) ve A.G.’nin bulundugu araci yaptiklari takip sonucu yakaladi. Araçta ve sahislarin evlerinde yapilan aramada 2 bin 872 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Gözaltina alinan A.G. serbest birakilirken, H.C.G. ise "uyusturucu madde ticareti yapmak" suçundan 13 Ocak Cumartesi günü Samsun Adliyesine sevk edildi ve çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Sorusturmayi yürüten savci, H.C.G.’nin tutuklanmasina yönelik itirazda bulundu ve süpheli sahis yeniden gözaltina alinarak bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. H.C.G. çikarildigi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA