Lavabosunu Kullanmak Istedigi Is Yerinin Sahipleri Darp Etti

Batman’da gece bir is yerinin lavabosunu kullanmak isteyen genç, is yeri sahipleri tarafindan darp edildi. Gencin agabeyi de is yerinin ikinci katindan pompali tüfekle üzerine ates açilmasi sonucu agir yaralandi.

Lavabosunu Kullanmak Istedigi Is Yerinin Sahipleri Darp Etti
Iddiaya göre, Turgut Özal Bulvari üzerindeki bir is yerine girerek lavaboyu kullanmak isteyen S.K., is yeri çalisani tarafindan üst kattaki lavaboya yönlendirildi. Üst kata çikan S.K., lavaboya girecegi sirada henüz bilinmeyen bir nedenle 3 kisinin saldirisina ugradi. Dis ve vücudunun farkli yerlerinde kiriklar olusan ve telefonu ile 2 bin TL’si gasp edilen S.K., darp edildigi kisiler tarafindan disari çikarildi. S.K.’yi kanlar içinde gören agabeyi Y.K. (23), konuyu sormak için is yerine yöneldigi sirada ayni kisilerin silahli saldirisina ugradi. Is yerinin ikinci katindan pompali tüfekle üzerine ates açilan Y.K., vücuduna isabet eden saçmalar ile agir yaralandi. Yaralanan Y.K. ile kardesi S.K., Batman Egitim Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Ameliyata alinan Y.K.’nin hayati tehlikesinin devam ettigi belirtilirken, S.K. ise tedavisinin ardindan taburcu edildi. Polis ekipleri tarafindan yapilan çalismalarda olaya karistigi belirlenen 1 kisi yakalandi.

Saldiri bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi

Güvenlik kamera görüntülerinde Y.K.’nin kardesi S.K. ile soyadi ögrenilemeyen H.’nin is yerine dogru geldikleri sirada is yerinin ikinci katindan pompali tüfekle üzerlerine ates açildigi görülüyor. Görüntülerin devaminda ates açilmasi üzerine Y.K. ve kardesi S.K. kaçmaya çalisirken, tüfekten çikan saçmalarin isabet ettigi Y.K. yere düsüyor.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA