KTO Heyeti Benin'de Ekonomi, Ticaret Ve Yatirim Forumu'na Katildi

Konya Ticaret Odasi (KTO) Heyeti, Benin’de Ekonomi, Ticaret ve Yatirim Forumu’na katildi.

KTO Heyeti Benin'de Ekonomi, Ticaret Ve Yatirim Forumu'na Katildi
Türkiye - Benin Ekonomi, Ticaret ve Yatirim Forumu, Benin Ticaret ve Sanayi Odasi’nin ev sahipliginde gerçeklestirildi.

Konya Ticaret Odasi (KTO) Baskani Selçuk Öztürk, forumda yaptigi konusmada Konya ve Benin arasinda ikili iliskilerin gelismesinden duydugu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’nin Cotonou Büyükelçisi Mesut Koç, Benin Ticaret ve Sanayi Odasi (CCIB) Arnauld Akakpo ve Benin is dünyasinin temsilcilerini katildigi programda Konya Ticaret Odasi heyetinde Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Fahrettin Dogru, Lütfi Can Basaran, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Baskan Yardimcisi Ramazan Biberci ve Ömer Atiker Holding Yönetim Kurulu Baskani Ömer Atiker yer aldi. Benin Ticaret Odasi Baskani Arnauld Akakpo’nun açilis konusmasini gerçeklestirdigi forumda, Türkiye’nin Kotonu Büyükelçisi Mesut Koç Türkiye ve Benin arasinda ticari iliskilerin potansiyeli hakkinda bilgi verdi.

KTO Baskani Selçuk Öztürk de Konya Ticaret Odasi ve Benin Ticaret ve Sanayi Odasi arasinda olusturulan diyalog ortami sayesinde Konya ve Benin’in karsilikli isbirliginin gelistigini ifade etti.

Konya ekonomisi ve sektörleri hakkinda bilgi veren Öztürk, Benin Ticaret ve Sanayi Odasi üyelerini Konya ile isbirligine davet etti.
Kaynak: İHA