Baskan Yüce Açiklamasi 'Gelecegimiz Olan Nesillerin Egitimlerini Desteklemeye Devam Edecegiz'

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce Sosyal Gelisim Merkezi’nde egitim gören miniklerin derslerine konuk oldu. Ziyarette ögrencilerle tek tek ilgilenen Baskan Yüce, “Bugün merkezimizde Resim, Mutfak Atölyesi ve Geleneksel Türk Tiyatrosu kursu ögrencilerimizin derslerine konuk olduk. SGM’lerde çocuklarimiz yeteneklerini kesfediyor, geleceklerini saglam temeller üzerine insa ediyor. Insallah minik evlatlarimizi desteklemeye, egitimlerine katki sunmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Yüce Açiklamasi 'Gelecegimiz Olan Nesillerin Egitimlerini Desteklemeye Devam Edecegiz'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, çocuklara birbirinden farkli branslarda egitimler sunan Sosyal Gelisim Merkezi’nde minikleri ziyaret etti. Gerçeklestirilen ziyarette Resim, Mutfak Atölyesi ve Geleneksel Türk Tiyatrosu kursu ögrencilerinin derslerine konuk olan Baskan Yüce, ögrenci ve ögretmenlere çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyarette konusan Baskan Yüce, çocuklarin egitimi konusunda özel bir hassasiyet gösterdiklerini ifade ederek, “Sakarya Büyüksehir Belediyesi olarak egitim konusunda da birçok proje yürütüyoruz. Elbette bu projelerde bizlerin gelecegi olan evlatlarimiza daha bir ehemmiyet gösteriyoruz. SGM kurslarimizda bu hizmetlerimizden sadece bir tanesidir. Merkezimizde zengin egitim içerigi ile çocuklarimizin gerek zihinsel gerek fiziksel gerekse duygusal gelisimine önemli katkilar sunuyoruz. Bugün merkezimizde egitim gören Resim, Mutfak Atölyesi ve Geleneksel Türk Tiyatrosu kursu ögrencilerimizin derslerine konuk olduk. Evlatlarimizin en güzel çaglarinda sevgi dolu bir çocukluk yasamalari noktasinda egitmenlerimiz ile birlikte ve onlarin tavsiyeleri dogrultusunda çalismalarimiza devam edecegiz” diye konustu.

Yüce, SGM kurslarinin çocuklarin yeteneklerini kesfetmelerine imkan sagladigini söyleyerek, “Kurslarimiz ve atölyelerimiz çocuklarimizin gelisimine katki sagladigi gibi onlarin yeteneklerini kesfetme noktasinda da oldukça önemli bir rol oynuyor. Eger bizler evlatlarimizin hangi alanda nasil bir yetenegi oldugunu kesfedip dogru yönlendirebilirsek, gelecekte mesleki yönelimlerinin de dogru noktada ilerlemesine alan açmis oluruz. SGM kurslarimiz tam olarak bu noktada hayati bir öneme sahip. Uzman egitmenlerimiz esliginde çocuklarimizin yeteneklerini kesfederek ve ailelere de bu konuda bilgi vererek dogru bir seyir çizgisi olusturuyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA