Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Gelecegimiz Olan Gençlerimizi Lise Ve Üniversite Yolculuklarinda Yalniz Birakmiyoruz'

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz’in, ’egitimde firsat esitligi’ ilkesiyle hayata geçirdigi projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, ögrencilere deneyimli egitim kadrosuyla ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Gelecegimiz Olan Gençlerimizi Lise Ve Üniversite Yolculuklarinda Yalniz Birakmiyoruz'
Saglik Mahallesi’nde bulunan Toroslar Akademi binasinda verilen egitimlerde ögrenciler, uygulamali test çözme tekniklerinin yani sira, deneme sinavlari ile de bilgilerini ölçme imkani buluyor. Sinav stresini azaltmak ve gerçek sinav deneyimi sunmak amaciyla Liselere Geçis Sistemi (LGS) ile Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) hazirlanan 8. ve 12. sinif ögrencilerine her hafta sonu deneme sinavlari gerçeklestiriliyor. Rehberlik ve psikolojik danismanlik hizmetinden de faydalanan ögrenciler, derslerin ardindan koçluk sistemi esliginde etüt çalismalarina katiliyor.

“Gençleri gelecege hazirliyoruz"

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, LGS ve YKS sinavlarina hazirlanan ögrencilerin heyecanini paylastiklarini ve ’Toroslar Akademi’ projesiyle gençlerin yanlarinda olduklarini söyledi.

Amaçlarinin gençleri gelecege en iyi sekilde hazirlamak oldugunu belirten Baskan Yilmaz, “Gelecegimiz olan gençlerimizi lise ve üniversite yolculuklarinda yalniz birakmiyoruz. Sinava büyük bir azim ve özveriyle hazirlanan gençlerimizin istedikleri üniversite ve bölümleri kazanmalari en büyük arzumuz” dedi.

Kaynak: İHA