Meram'da Yaka Sosyal Tesisi Açilis Için Gün Sayiyor

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay ve Meram Ilçe Belediye Baskani Mustafa Kavus’un girisimleriyle yeniden sehre kazandirilacak olan Yaka Sosyal Tesisi açilis için gün sayiyor.

Meram'da Yaka Sosyal Tesisi Açilis Için Gün Sayiyor
Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay ve Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus’un girisimleri ile yeniden sehre kazandirilacak olan Yaka Sosyal Tesisi 10 bin metrekarelik kapali alana sahip. Zemin arti bir kattan olusan tesiste 2 kat bodrum bulunuyor. Konya Büyüksehir Belediyesi ile Meram Belediyesinin birlikte yürüttügü projenin zemin katinda is yerleri, üst katinda da gençlik ve etüd merkezi yer aliyor. Bodrum katlarda ise yüzme havuzu ve spor salonlari bulunacak. Yaka, Alavardi, Meliksah, Askan ve Köycegiz Mahalleleri basta olmak üzere tüm Meram’a hizmet verecek olan tesis açilis için gün sayiyor.

“Projelerimizin her biri hizla yükseliyor”

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay ve Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, projenin insaat süreci ile yakindan ilgileniyor. Projeyi sik sik birlikte inceleyen baskanlar, gelismeler hakkinda bilgi aliyor. Bünyesinde yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, hamam, hem erkekler hem bayanlar için spor alanlari, ticari alanlar, gençlik ve etüt merkezi ile emekliler lokali bulunan Yaka Sosyal Tesisi insaatinin hizla devam ettigini ifade eden Baskan Mustafa Kavus, Konya Büyüksehir Belediyesi ile birlikte yürüttükleri proje tamamlandiginda bölgeye önemli bir hareketlilik ve canlilik getireceginin altini çizdi. Baskan Kavus, “Tesis insaatimizi yakindan takip ediyor, sik sik ziyaret edip bilgi aliyoruz. Sadece bu projede degil, ilçemizde yapilan tüm çalismalarda destegini her zaman yanimizda hissettigimiz Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Ugur Ibrahim Altay’a hemsehrilerim adina bir kez daha tesekkür etmek istiyorum. Kisa süre içerisinde açilisini gerçeklestirecegimiz tesisimiz Meramimiza ve Konyamiza simdiden hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA