Hisarcik Atatürk Ilkokulu Ögrencilerinin IHA Muhabirine 'Gazeteciler Günü' Sürprizi

Kütahya’nin Hisarcik ilçesi Atatürk Ilkokulu ögrencileri Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Mustafa Akçay’in Çalisan Gazeteciler Gününü kutlayip hediye takdim ettiler.

Hisarcik Atatürk Ilkokulu Ögrencilerinin IHA Muhabirine 'Gazeteciler Günü' Sürprizi
10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle Hisarcik IHA Muhabiri Mustafa Akçay’i okullarina davet eden Atatürk Ilkokulu ögrencileri okul faaliyetlerine verdigi haber destegi için Özel Egitim Ögretmeni Nihat Koçer nezaretinde hazirladiklari IHA Muhabirinin resminin bulundugu tabagi ve sürpriz hediye paketini takdim ettiler. Okul Müdürü Pelin Solak ve Müdür Yardimcisi Sevket Sen okul faaliyetlerine verdigi haber destegi için IHA Muhabiri Mustafa Akçay’a tesekkür ettiler.

Okul Müdürü Pelin Solak, “Ihlas Haber Ajansi Muhabirimiz Mustafa Akçay, sadece bizim okulumuzda degil, tüm okullarimizda gerçeklestirilen etkinliklerde her zaman bizlerin yaninda olmustur. Bizlerde Çalisan Gazeteciler Gününde kendisini okulumuza çagirip ögrencilerimizle hediye takdiminde bulunup jest yapmak istedik. Katilimindan dolayi kendisine tesekkür ediyoruz” dedi.

Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayi okul idaresi, ögretmen ve ögrencilere tesekkür eden Muhabir Mustafa Akçay,” Bu benim meslek hayatinda aldigim en anlamli hediyelerden birisi diyebilirim. Bir gazeteci olarak özellikle egitim faaliyetlerini kamuoyuna duyurmanin önemli oldugu kanaatindeyim Bu arada minik ögrencilerle gazetecilik konusunda yaptigimiz sohbette onlarin gazetecilige olan meraki beni çok mutlu etti” dedi.

Kaynak: İHA