Gemlik Romanlar Dernek Baskani Ve Ferhat Isik Kucaklasti

Bursa’nin Gemlik ilçesinde sosyal medyada yaptigi paylasimla Roman vatandaslari rencide ettigi öne sürülen Ferhat Isik, özür dilemek için Roman Dernegi Baskani Ergün Tasoglu ile bulustu.

Gemlik Romanlar Dernek Baskani Ve Ferhat Isik Kucaklasti
Gemlik Eski Belediye Baskani ve su anda belediye baskan aday adayi Refik Yilmaz’in taraflari bir araya getirdigi basin açiklamasinda; Roman Dernegi Baskani Ergün Tasoglu ve Ferhat Isik da bulustu.

Sosyal medyada verdigi is ilaninda "Roman vatandaslar hariç" ifadesini kullanan Ferhat Isik, "Roman kardeslerimizi tanimadan, bilmeden üzdügüm için kendilerinden özür diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaslari olarak Romaniyla, Gürcüsüyle, Türküyle, Kürdüyle, Çerkezi Abhazasiyla biriz, beraberiz kardesiz. Hatayla verdigim ilanin çalistigim firma ile ilgisi yoktur. Tekrar tüm Roman kardeslerimden özür diliyorum" dedi.

Romanlar adina konusan Gemlik Romanlar Dernegi Baskani Ergün Tasoglu ise, "Dün ilçemizde yasamis oldugumuz istenmeyen bir olaya sahit olduk biz Gemlik Romanlar Dernegi ve Roman halki olarak çok farkli boyutlara tasinmasini istemiyoruz. Kardesimiz de zaten yapmis oldugu hatanin ve yanlisin farkindadir. Insaniz hepimiz hata yapabiliriz kendisi bizlere özür beyaninda bulunmustur. Bizde onun özrünü kabul etmisizdir kimsenin kimseye üstünlügü yoktur" dedi.

Daha sonra taraflar kucaklasarak birliktelik fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA